utfordre høydeskrekken med

fallskjermklubben

Fallskjermklubben Krigsskolen er ikke bare en undergruppe av ILKS, men har også sivil klubbstatus i Norges Luftsportsforbund (NLF). Klubben har ikke eget hoppfelt, men driver sin hoppvirksomhet som gjestehoppere på andre hoppfelt i Norge, i all hovedsak på Rikssenteret Østre Æra.

Fallskjermkurs

Hver sommer arrangerer vi fallskjermkurs sammen med Oslo Fallskjermklubb. Dette er et rimeligere tilbud for kadetten som ønsker å bli selvstendig hopper. Hoppvirksomheten gjøres stort sett i helger gjennom våren, sommeren og tidlig høst. Klubben deltar aktivt på både hoppe- og festarrangementer i fallskjermmiljøet rundt om i Norge. Vi arrangerer også en påsketur til utlandet hvert år for selvstendige hoppere i klubben!

Påsketur

Krigsskolen Fallskjermklubb har tradisjon for å dra på påsketur til utlandet for å hoppe. Tidligere år har vi dratt til blant annet Algarve i Portugal, Dubai og i 2019 går turen til Empurabravia i Spania.

Klubbens utstyr

Klubben eier to elevrigger, to sportsrigger og mye annet hopputstyr som letter kostnadene for kadetten. Vi eier også en campingvogn på Østre Æra som er ypperlig for overnatting.

  • LEDER FOR GRUPPA

    Simen Espeland