BLI MED PÅ

löwelurken

Löwelurken arrangerer turer og andre sosiale begivenheter for å få et avbrekk fra skolehverdagen med fokus på samhold og relasjonsbygging på tvers av kull og samarbeidsskoler.

TRYSILSMELLEN

I en årrekke har Löwelurken arrangert tur til Trysil på den offisielle avslutningshelgen til skianlegget. Tradisjon tro er det Gamleskogen som har blitt brukt til å huse kadettene. Fellesmåltid med taco på fredag, skikjøring og fest i bakken på lørdag, og afterski med påfølgende fest begge dagene er kort oppsummert hva som foregår denne helgen.

FEMMILA I KOLLEN

På den årlige World cup helgen i Holmenkollen har Löwelurken camp i Gratissvingen hvor kadetter, ansatte, venner og samarbeidsskoler samles for å heie de norske heltene frem i løypen. Vi bruker å overnatte fra fredag til lørdag, for å sikre oss de beste plassene på denne folkefesten.

SURFETUR

På senhøsten arrangerer Löwelurken en surfetur for de som setter pris på høye bølger og saltvann. Blant annet Hoddevik i Stadt og Jærstrendene på Bryne har blitt besøkt av surfeglade kadetter.

VUKA

Velkomstuka – VUKA – arrangeres av Löwelurken for de nye kullene på skolen hver høst. Denne uken består blant annet av introduksjon fra Kadettsamfundet med undergrupper og treningsøkter arrangert av de ulike gruppene i ILKS. Samhold og relasjoner bygges mellom de nye kadettene på blant annet volleyballturnering, Oslo by Night og rebus. VUKA avsluttes med den anerkjente Krigsskolerevyen med påfølgende velkomstfest.

''La oss leve mens vi lever. La oss drikke, for vi skal alle dø.''

löwelurkens fjellgeiter

Löwelurken fjellgeiter er et fellesskap som verdsetter å ferdes i bratt lende sommer som vinter, være seg det herlige liv med å pløye pudder mellom bjørketrær eller fotvandringer i fjellheimen. Fjellgeitene ønsker å spre glede med å ferdes i naturen, samt øke fjellkompetansen.

LOGISTIKK

Uavhengig av sesong blir det arrangert både dagsturer og overnattingsturer. Transport og forlegning vil variere fra tur til tur, og avhengig av oppslutning vil vi vurdere å leie inn kompetent personell til å holde foredrag, kurs og lignende.

FJELLGEIT SOMMER

For den som higer etter å bestige flest mulig fjelltopper vil fjellgeitene være behjelpelig med det. I tillegg til fjellvandring vil det bli lagt til rette for fjellklatring og brevandring så lenge interessen er tilstede. Sommerkonseptet krever lite utstyr siden ILKS Klatring har utstyr til låns.

FJELLGEIT VINTER

Toppturmulighetene rundt Krigsskolen er ikke av de beste. For den skiglade kadett må derfor en lengre kjøretur til for å finne de beste forholdene. Vær, snømengde og ferdighetsnivå avgjør hvor ferden går. Vinterkonseptet baserer seg på at den enkelte har nødvendig utstyr til å delta.

SONDRE ENES

SJEF LÖWELURKEN

Oda Nisja

NK LÖWELURKEN