klatre til topps i

klatregruppa

ILKS Klatring er et tilbud for alle på Krigsskolen. Gruppen klatrer fast én gang i uka fra april til oktober.

VARIERTE OMGIVELSER

Oktober til april har vi klatring sporadisk innendørs i ulike haller i Oslo, som en variasjon fra vår egen klatrevegg i gymsalen på skolen. I disse øktene vil det være mulighet for opplæring i sikring og klatring, både på topptau og led.

Når været tillater benyttes uteveggen vår ofte. Denne ligger 10 minutters gange fra skolen og er bestykket med både benker, bord og bålplass.

INGEN UTSTYR? INGEN PROBLEM!

Vi har det meste av utstyr for ute og inneklatring, samt noe for både isklatring og buldring. Utstyret kan lånes ut til deg så lenge du har brattkort, men buldring krever ikke brattkort.

Om du ønsker å avlegge brattkortprøve kan dette gjøres etter nok oppmøte på øktene, da vi har godkjent instruktør i gruppen. Det blir holdt kurs hvert år, ofte i løpet av mai/juni.

SOSIALE TURER

Medlemmer i gruppen har kjennskap til flere av inneveggene på Klatreverket og Høyskolen i Oslo, og også de fleste klatrefeltene i Oslo-området. Når vi ønsker det, setter vi opp fellesturer til disse stedene for å få variasjon i treningen. For stemningens skyld har vi naturligvis også laget et samarbeid mellom klatregruppen og Löwelurken når vi setter opp turer.

''uteveggen ligger 10 minutters gange fra skolen''

BLI MED!

Om du ønsker utvikling innenfor bevegelighet, kjernemuskulatur, hangups, fingerstyrke, koordinasjon, mental kontroll, sosiale ferdigheter eller bålfyring er dette gruppen for deg.

Vel møtt!

  • LEDER FOR GRUPPA

    Emil Warø

  • TRENINGSTIDER

    ENO

  • HVOR?

    Der det kan klatres