kameratskap, humor og samhold

Linderud Icebreakers er Krigsskolens stolthet og idrettslagets største undergruppe. Siden opprettelsen i 2010 har vi jobbet hardt for å skape et hockeylag som både kadetter og ansatte ønsker å være en del av. Dette en arena for alt fra førsteisere til tidligere landslagsspillere, et såkalt lavterskeltilbud.

Garderobekultur

Hockey-sporten er kjent for å ha en sterk garderobekultur, hvor samhold og humor er nøkkelelementer. ILKS hockey er intet unntak! Kameratskap på tvers av kullene og en uformell tone er fokus både før, under og etter trening.

Målet vårt

Linderud Icebreakers har som mål å heve hockey-ferdighetene til den enkelte og laget ved å fokusere på basisferdigheter under oppfølging, samt en god kultur for å dra på løkkehockey i sosiale lag. Et ikke-uttalt mål er selvfølgelig å vinne den årlige turneringen Icebreakers Cup som er en turnering primært for Forsvaret.

''Et ikke-uttalt mål er selvfølgelig å vinne den årlige turneringen Icebreakers Cup''

Sosialt

Hvert år arrangeres det bankett med opptak før sesongstart og sommerfest etter endt sesong. Tradisjon tro er dette er høyterskel.

Materiell

Totalt har vi seks komplette hockeybagger til utlån, hvorav ett er for keeper. Det er særdeles viktig for rekrutteringen da de fleste som spiller på laget ikke har drevet med hockey tidligere. Etter fem treninger med lånekit må den enkelte ta et valg om de ønsker å være en del av brorskapet eller ikke, og dermed kjøpe eget kit.

 • TRENINGSTIDER

  Tirsdager 21:30 - 23:00

 • HVOR

  Furuset Forum

 • SJEF

  Daniel Hande

 • NAKA-gren

  Nei, men bør bli det!