29/08/2017 mikkel

Løpet 2017

Dette er en konkurranse som går ut på å løpe lengst mulig, med fokus på hele klasser og lag kontra enkeltpersoner sin prestasjon! 

Konkurransen:

Det konkurreres mellom Sjøkrigsskolen, Luftkrigsskolen og Krigsskolen samt klassevis innad på skolen. På Krigsskolen Lindeud vil det bli delt opp i:

  • 1. avdeling operativ
  • 2. avdeling operativ
  • 3. avdeling operativ
  • Ingeniørkullene
  • Stab og instruktører
  • Eventuelt andre – ta kontakt med Kadett Nordmoen, Kull Tronstad

Regler:

Vinneren er den klassen som løper flest kilometer per medlem i klassen. For å loggføre øktene brukes Strava, som finnes som en gratis app til mobilen på www.Strava.com.

  1. Hviledager for Krigsskolen er mandag og lørdag, det vil si at ingen løpeturer skal registreres disse dagene. Dette er et tiltak som skolene har blitt enige om for å unngå overbelastning.
  2. Minimumsdistanse per løpeøkt er 1 kilometer. Hensikten med konkurransen er å logge økter hvor man løper. Gåturer og lignende vil derfor ikke være tellende i konkurransen.
  3. Det kan bli tatt stikkprøver, og indrejustisen bør ta hånd om resten.
  4. Økt på tredemøller godkjennes ikke, da det ikke kan logges med GPS. Det vil si at manuell føring av turer ikke godkjennes, kun de som er loggført med GPS/mobil.

Administrativt:

Konkurransen varer fra 28. august til 15. september klokken 23:59. Resultater vil fortløpende bli oppdatert på Valkyrien sin hjemmeside samt på Strava. Hver klasse må utnevne en lagkaptein.

Kapteinen må opprette og invitere sin egen klasse til deres «club» på Strava. Lagkapteinen oppretter undergruppe på Strava. Se teknisk forklaring ved å klikke her.

Spørsmål rettes til Henning Nordmoen i Kull Tronstad. Hans mobilnummer er: 98 00 94 00.

Det oppfordres på det sterkeste å være med å løpe til Sinober på søndager gjennom O2-gruppa.

LYKKE TIL MED LØPINGEN!