Løpet 2018

Dette er en konkurranse som går ut på å løpe lengst mulig, med fokus på hele klasser og lag kontra enkeltpersoner sin prestasjon! Konkurransen: Det konkurreres mellom Sjøkrigsskolen, Luftkrigsskolen og Krigsskolen samt klassevis innad på skolen. Påmelding: For og melde deg på gå inn på krigsskolen sin side på Strava: www.strava.com/clubs/lopet-ks Du kan hele tiden se live oppdatering på det som skjer på: http://valkyrien1898.no/lopet-2018/ Regler: Vinneren er den skolen som løper flest kilometer per medlem på skolen. For å loggføre øktene brukes Strava, som finnes som en gratis app til mobilen på www.Strava.com. Konkurransen varer i tidsrommet mandag 03.09 kl 00.00 – lørdag 22.09 kl 23.59. Hviledager for Krigsskolen er onsdag og søndag, det vil si at ingen løpeturer skal registreres disse dagene. Dette er et tiltak som skolene har blitt enige om for å unngå overbelastning. Minimumsdistanse per løpeøkt er 1 kilometer. Hensikten med konkurransen er å logge økter hvor man løper. Gåturer og lignende vil derfor ikke være tellende i konkurransen. Det kan bli tatt stikkprøver, og indrejustisen bør ta hånd om resten. Økt på tredemøller godkjennes ikke, da det ikke kan logges med GPS. Det vil si at manuell føring av turer ikke godkjennes, kun de som er loggført med GPS/mobil. Arrangør forbeholder seg retten til å ta stikkprøver, innføre distansestraffer eller diskvalifisere personer/klasser dersom reglene blir misbrukt. Vinnere: Sjøkrigsskolen eller Krigsskolen Klassen som løper lengst/antall kadetter på 3 uker. Kadetten som løper lengst på 3 uker. Herren og kvinnen med raskest tid på segmentet «Kvarven opp» Kontakt person på Krigsskolen er: Ole Tobias Hoseth Silseth Telefon: 95419328 Epost: oletobiassilseth@gmail.com Ikke nøl med og ta forbindelse hvis du lurer på noe!

Dette er en konkurranse som går ut på å løpe lengst mulig, med fokus på hele klasser og lag kontra enkeltpersoner sin prestasjon!

Konkurransen:
Det konkurreres mellom Sjøkrigsskolen, Luftkrigsskolen og Krigsskolen samt klassevis innad på skolen.

Påmelding:
For og melde deg på gå inn på krigsskolen sin side på Strava: www.strava.com/clubs/lopet-ks
Du kan hele tiden se live oppdatering på det som skjer på: http://valkyrien1898.no/lopet-2018/

Regler:
Vinneren er den skolen som løper flest kilometer per medlem på skolen. For å loggføre øktene brukes Strava, som finnes som en gratis app til mobilen på www.Strava.com.

  1. Konkurransen varer i tidsrommet mandag 03.09 kl 00.00 – lørdag 22.09 kl 23.59.
  2. Hviledager for Krigsskolen er onsdag og søndag, det vil si at ingen løpeturer skal registreres disse dagene. Dette er et tiltak som skolene har blitt enige om for å unngå overbelastning.
  3. Minimumsdistanse per løpeøkt er 1 kilometer. Hensikten med konkurransen er å logge økter hvor man løper. Gåturer og lignende vil derfor ikke være tellende i konkurransen.
  4. Det kan bli tatt stikkprøver, og indrejustisen bør ta hånd om resten.
  5. Økt på tredemøller godkjennes ikke, da det ikke kan logges med GPS. Det vil si at manuell føring av turer ikke godkjennes, kun de som er loggført med GPS/mobil.
  6. Arrangør forbeholder seg retten til å ta stikkprøver, innføre distansestraffer eller diskvalifisere personer/klasser dersom reglene blir misbrukt.


Vinnere:

Sjøkrigsskolen eller Krigsskolen
Klassen som løper lengst/antall kadetter på 3 uker.
Kadetten som løper lengst på 3 uker.
Herren og kvinnen med raskest tid på segmentet «Kvarven opp»

Kontakt person på Krigsskolen er:
Ole Tobias Hoseth Silseth
Telefon: 95419328
Epost: oletobiassilseth@gmail.com

Ikke nøl med og ta forbindelse hvis du lurer på noe!


Postet i

Siste nyheter

Julehilsen fra Juleguttene

Juleguttene har ordet.

Les mer

Månedens Øltime September

På 2 og 3 september åpner vi baren for skoleårets første månedens øltime.

Les mer

Foredrag med Kongsberggruppen om luftvern

KS Innovasjon og Faggruppa ønsker velkommen til foredrag med Kongsberggruppen om NASAMS og luftvern!Mandag 06.september 1700 i Dronningens vil Tom-Erik Holmen fra Kongsberggruppen gi en innføring i luftvern og NASAMS; kapasiteter, muligheter, begrensninger samt taktisk bruk. Tom-Erik er tidligere kadett ved Krigsskolen og kan i tillegg svare på spørsmål om overgangen fra en offiserskarriere til…

Les mer