Besøk vår Facebook gruppe

https://www.facebook.com/groups/fritidsmessen.krigsskolen

Mail Messestyret på

messestyret@kadettsamfundet.no

SJEKK UT LIVET I

messen

Krigsskolen har to barer som kadettene kan benytte seg av. En i leir og en utenfor. I begge barene er terskelen lav for godt liv og god stemning.

HAAKONS HALL

Haakons på folkemunne – er det vanligste møtestedet i Linderud Leir, Krigsskolens hovedbar og Kadett Max sitt hjem. 7. januar 1999 ble hallen åpnet av Kronprins Haakon, og navnet er en hyllest til han. På grunn av sin sentrale beliggenhet i nærheten av både spisemessen og kaffemaskinen blir Haakons brukt hver dag, både av kadetter, ansatte og øvrige. Selve baren er åpen etter skolen hver fredag, samt én torsdag i måneden. Denne torsdagen samles kadetter med og uten følge, ansatte, kursdeltakere og andre besøkende til quiz og vinlotteri.

MALAKOFF

Malakoff er en del av Stiftelsen i tillegg til å være Krigsskolens andre bar. Navnet stammer fra messen på Krigsskolen Gimlemoen som ble nedlagt og flyttet til Linderud i 1995. Navnet Malakoff stammer fra et fort som falt etter en lengre beleiring i slaget om Savastopol under Krimkrigen i 1855. Hva lokalet kan brukes til er det kun fantasien som setter en stopper for. Leie krever ikke baråpning, og det er muligheter for å både spille musikk og vise ting på lerretet. Eksempler på aktiviteter som Malakoff passer godt til er hockeyopptak, bursdagsfest, utdrikningslag, månedens øltime og kullfester.